Ipari konyhák – élelmiszeripari technológiák

POM’CHEF szagmentes olajsütő

Gyártó: Eurochef

Van egy kis söröződ, vagy bárod? Természetesen Téged is érintett a Covid járvány, mint minden vendéglátással foglalkozót? 🙁
 
Szeretnéd növelni, vagy visszaállítani a régi forgalmadat? Esetleg még nagyobb bevételeket, forgalmat szeretnél elérni?
 
Van erre lehetőség! 😉 Nem kell más hozzá, mint fél m2 terület az üzletben. Ezen a fél négyzetméteren ki tudunk alakítani egy komplett melegkonyhát. Nincs hely konyhának, nincs megfelelő raktárhelyiséged, nincs szakács, vagy szakképzett személyzet? Ezek nem is szükségesek!
 
Kell hozzá: egy mélyhűtő, rajta egy berendezés és minden megoldódik. ✅
 
Barátoddal, barátnőddel vagy baráti társasággal leültök sörözni egyet, biztosan jól esne beszélgetés közben egy tál frissen sült ropogós burgonyát, vagy csirkeszárnyat ropogtatni. 🍟
Erre itt a lehetőség, nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=b5n_PDCXEOM
 
Ennyi az egész!
 
A berendezés semmilyen gőzt vagy szagot nem bocsájt ki! 💨
Engedélyek? Nem kell hozzá semmilyen engedély!
 
Miért nem kell engedély? Fagyasztott terméket teszel bele, közvetlenül az eldobható tányérba kerül a frissensült, egyszer használatos evőeszközökkel. Nincs mosogatás és semmilyen tevékenység, mint egy melegkonyhában. Mégis 20- 30 féle meleg étellel tudod kínálni a vendégeidet, ami előttük készül. 🍗🍟🥓🍖
 
Pénzbe kerül? Természetesen. 💸
Számoljunk egy kicsit: Naponta gond nélkül el tudsz adni 50 adagot. Átlagosan számoljunk csak 1.000.-Ft ot adagonként ez 50.000.-Ft./nap. A haszon legalább 25.000.-Ft/nap.
A berendezés egy ipari 200 lit. fagyasztóval, ha kell rozsdamentes asztallal együtt sem lesz több 2 millió Ft nál! 👌
 
Három hónap alatt megtérült a beruházásod! 🤭
Ha nincs ennyi pénzed hitelt is érdemes felvenni, hiszen gyorsan és busásan megtérül. Számolj utána!
 
És nem beszéltünk a megemelkedett italforgalomról, mert természetesen egy kis sültkrumpli mellett a sör is jobban csúszik. 🍻
 
A vendéglátók nagy tőkéje a törzsvendégek. Ezzel a törzsvendégek is jobban meg lesznek elégedve, sőt valószínűleg többen is jönnek majd!
 
Hívj még ma, ne a melletted lévő üzletben legyen az első! 📞
Primafex Food Kft.
Siklósi László 06-30-943-5592, primafex@gmail.com

 

 

PomChef-FRIGGITRICE-SENZA-CAPPA
PomChef-utilizzo-friggitrice-senza-cappa
pom-chef-e-maxifry-2010-3-1-2–500×500
Pom’Chef e MaxiFry 2010-4(1)(2)

A EuroChef Pom’Chef fritőzei kifejezetten a kis bárok, borozók, mini konyhák számára lett kifejlesztve. Használata nagyon egyszerű, automatikus működésű. Működéséhez nem szükséges elszívórendszer, mert a felgyülemlő gőz egyáltalán nem távozik a sütőből. Ahhoz, hogy Ön is vásároljon és vendéglátó egységében hasznosítson egy ilyen gépet, semmilyen élelmiszeripari engedély nem szükséges!

A berendezést elhelyezi az Önnek legmegfelelőbb helyen és alá csak egy mélyhűtőre van szükség ahonnan adagolhatja a különböző sütni kívánt termékeket. Ezzel a berendezéssel kiszolgálhatja ügyfelei igényeit anélkül, hogy bármilyen engedélyt meg kéne szereznie az étel készítéshez. Külön konyha nem szükséges hozzá. Elegendő egy pult vagy a mélyhűtő, amelynek a tetejére helyezhető.

Tehát az automata olajsütők, tökéletesek bárokhoz, kioszkokhoz, elvitelhez és bárhová, ahol nincs konyha. Egy olyan kezelőrendszerrel van ellátva amelyben gőzt vízzé alakítva távozik a pára a berendezésből. Ennek köszönhetően nincs szükség páraelszívóra!

A berendezésből 2 fajta van, az egyik 300 gramm/ ciklus kapacitással, a másik pedig 600 gramm/ciklus kapacitással rendelkezik.

A POM’CHEF-fel nagyon sokféle csábító harapnivalót készíthet pillanatok alatt: chipseket, burgonyakrokettet, sült bébi mozzarella sajtot, hagymakarikákat, csirkeszárnyakat, szeleteket, halat, sült pudingot…….

 

MIÉRT VÁSÁROLJON POM’CHEF SÜTŐT?

Új üzletág létrehozása főzésre nem alkalmas helyiségekben Ezeket az acél pultsütőket teljes egészében Olaszországban, az Eurochef modenai üzemében tervezték, és gyártják. Teljesen szétszerelhetők a könnyebb tisztítás érdekében, és nincs szükség szervizelésre. A készülék minden része mosogatógépben mosható, még a tömítések is.

Ezek automata készülékek, nem igényelnek kezelői felügyeletet az ételek főzése közben!

A berendezés működését a következő linken keresztül tekintheti meg.

A Primafex Food Kft. által forgalmazott valamennyi termék megfelel a hatályos előírásoknak, jogszabályoknak és rendelkezik minden engedéllyel az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban való felhasználásra és természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően biztosítja a garanciális feltételeket.

Típus Töltési mennyiség Olajkapacitás Elektromos igény Fűtési teljesítmény Teljes elektromos teljesítmény Méretek Súly Nettó ár (Ft)
Pom'Chef KL4 300 g 5,5 l 220/240V - 50/60 Hz 2,5 kW 3 kW 590x570x570 mm 57 kg 1.429.000.-
Pom'Chef KL3 600 g 9 l 220/240V - 50/60 Hz 3 kW 3,4 kW 590x640x570 mm 64 kg 1.715.000.-
Kosár tartalma
Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.