Ipari konyhák – élelmiszeripari technológiák

Helia 24 füstölő és sütő

Gyártó: Helia

Ez a kifejezetten gasztronómiai célra kifejlesztett készülék tökéletesen alkalmas arra, hogy alacsony energia felhasználás mellett tökéletes aromával süsse vagy füstölje a legkülönbözőbb termékeket. A jól szigetelt sütőtérben nincs levegő áramlás, vagyis az ezzel készített ételek nem száradnak ki és egyenletesen sülnek át.

Mivel nincs légmozgás a kamrán belül, egyszerre süthet halat és húsokat, ezek nem veszik át egymás ízét, hiszen a kamrába nem kerül be oxigén.  Mivel a sütőtér oxigénmentes marad, a füstölés során csak egészséges anyagok kerülhetnek be a fűrészpor parázsából. 

Füstölés esetén a készülék legnagyobb előnye, hogy bármilyen faforgáccsal működik, nem szükséges hozzá speciális faforgács tabletta megvásárlása, használhatja a nálunk vagy akárhol máshol vásárolt faforgácsot, vagy akár a sajátját is! 

Eredeti német gyártmány
Rozsdamentes acélból készült duplafalú szekrény
Nagy teljesítményű és hosszú élettartamú fűtőbetét
Rozsdamentes acél faforgács/parázs tartó lapát
Faforgács nélkül egyszerű “holdomat”-ként is használható.

Helia 24

A Primafex Food Kft. által forgalmazott valamennyi termék megfelel a hatályos előírásoknak, jogszabályoknak és rendelkezik minden engedéllyel az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban való felhasználásra és természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően biztosítja a garanciális feltételeket.

Típus Hőmérséklet tartomány Kapacitás Sütő felület mérete Elektromos teljesítmény Teljes méret Nettó ár (Ft)
Helia 24 50-250°C egyidejűleg alkalmas 24 pisztráng (max. 200g-os) vagy 12 pisztráng (max. 500g-os), 4 csirke, vagy egy 7kg-os hús darab füstölésére. 300x400 mm 1500 W 450x450x350 m 460.990.-
Kosár tartalma
Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.