Ipari konyhák – élelmiszeripari technológiák

Jura háztartási kávégép

Gyártó: Jura

Első osztályú kávéminőség

A professzionális aromadaráló 12,2% * több aromát és állandóan kiváló őrlési minőséget garantál, így az ízek a daráló teljes élettartama alatt tökéletesen kibontakoznak. A pulzus extrakciós folyamat (P.E.P.®) maximális ízt biztosít a rövid különlegességek számára, míg az intelligens előmelegítés garantálja az ideális hőmérsékletet már az első pohárnál.

Luxus működés

A 2,8 hüvelykes színes kijelző, a hat gomb és a mesterséges intelligenciával rendelkező teljesen új működési koncepció egyszerű kezelést tesz lehetővé. Egy intelligens algoritmus azonosítja az egyéni preferenciákat és adaptálja a kezdőképernyőt, hogy a felhasználó két vagy négy kedvenc különlegessége mindig megjelenjen. A termék beállításai és helyzetük a a képernyő a személyes preferenciáknak megfelelően alakítható, és a terméknevek megjeleníthetők vagy elrejthetők. A kávéfőzővel kapcsolatos összes lényeges információt, valamint a függőben lévő ápolási utasításokat a kijelzőn keresztül világosan bemutatja.

Harmonikus kialakítás

A JURA kávéfőzők tiszta és kifejező jellegzetes kialakítással rendelkeznek. Kiváló minőségű anyagok és precíz kivitelezés hangsúlyozza a modern E8 prémium minőségét. Egyedi stílusa bizonyítja minőségét, funkcionalitását és tartósságát. Az olyan részletek, mint a barázdált víztartály vagy a kiváló minőségű, krómozott pohárrács, tökéletesen kiegészítik az E8 tiszta, harmonikus kialakítását.

jura e8

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A jelenlegi helyzet és € árfolyam ingadozás miatt áraink folyamatosan változnak. Kérjük ezt figyelembe venni! 

 

 

A Primafex Food Kft. által forgalmazott valamennyi termék megfelel a hatályos előírásoknak, jogszabályoknak és rendelkezik minden engedéllyel az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban való felhasználásra és természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően biztosítja a garanciális feltételeket.

Típus Kiegészítők Főzőegység kapacitás Kávéerősség állíthatósága Hőmérséklet állíthatósága Nettó ár (Ft)
JURA E8 Tejhabosítóval 5-16 g 8 szint 3 szint 612.000.-
Kosár tartalma
Az árak tájékoztató jellegű, nettó telephelyi árak, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk a valóságban a berendezések és eszközök ettől eltérhetnek.